Over

Onze experten

Wim De Weerd is beleidsadviseur inclusieve economie en sociaal ondernemen bij de Provincie Antwerpen. Hij bouwde voordien meer dan 20 jaar ervaring op in het werkveld, onder meer als coördinator in sociale economie, armoedebestrijding en sociale dienstverlening. Daarnaast is hij erkend bemiddelaar in familiale en sociale zaken.

Bruno Iserbyt heeft 20 jaar ervaring in de financiële sector. Hij werkte 8 jaar bij Triodos bank en is nu communicatieverantwoordelijke bij Trividend. Hij is ook bestuurder bij SoCrowd en Cyclobility.

Pieter Werrebrouck is Coördinator Bedrijfsadvies bij bedrijvencentrum De Punt. Al bijna 10 jaar is hij gepassioneerd door alles wat met ondernemen te maken heeft. Wie zich durft te ontplooien als ondernemer (of ondernemend mens) weet hem te beroeren. Wie daarbij oog heeft voor mens en milieu weet hem zelfs te ontroeren!

Ludo Dhelft is coördinator van SoCrowd, stond mee aan de wieg van peerby en is lid van de algemene vergadering van Timelab.

Karolien Broes heeft 5 jaar ervaring in de sociale sector. Ze werkte bij Kras Jeugdwerk als jeugdwerker & stafmedewerker en is sinds kort community builder bij Haven, een coöperatie die jongeren begeleidt in het ondernemerschap. Ze nam deel aan het ondernemerstraject van Starterlabo en was voorzitter bij vzw Artesanos.

 

 

%d bloggers liken dit: